top of page

Branding Atelier

Voor organisaties die gezien en gekozen willen worden 

Met een helder, uitdagend en modern merk kom je niet alleen nóg beter over op klanten, maar ook op je (toekomstige) medewerkers. Dat zorgt voor verbinding en herkenbaarheid.

 

Veel succesvolle organisaties blijven hangen in een verouderde huisstijl. Ze zijn hun jasje, merkwaarden en de huidige trends ontgroeid.

 

Samen met mijn team vertaal ik jullie ambitie naar een uniek en strategisch design. Krachtig in eenvoud, met oog voor detail. Van gedragexpert, fotograaf tot designers, we hebben alles in huis in impact te maken.

 

We duiken met onze aanpak in het gedrag en emotie van de doelgroep. Onze designs zijn dus niet alleen mooi, ze doen wat ze voor jullie business moeten doen. We raken de doelgroep en gaan voor maximaal resultaat.

 

Eerder werkten we al voor o.a. Museum Jan Cunen, de Mondzorgpraktijk, Veldwerk en Gemeente Oss.

Onze aanpak voor impact

BRANDING ATELIER | 2 - 3 MAANDEN TRAJECT 

Branding Museum Jan Cunen

Powersessie

Past de bedrijfsboodschap nog wel bij de huidige missie, visie en klanten? Wij prikkelen, verdiepen en denken out of the box. Ons team gaat samen met jullie in één creatieve middag terug naar de kern van jullie merkwaarden. 
 

Onderzoek, concept & ontwerp

Wij gaan brainstormen, schetsen, tekenen, ontwerpen en creëren een helder concept. Helemaal toegespitst op jullie nieuwe marketingboodschap en unieke strategie. Dit ontwerp presenteren we feestelijk op locatie of natuurlijk online. We luisteren naar jullie feedback, finetunen en geven advies.

Alles op z’n kop

Consistentie is de sleutel naar sterke communicatie. Wij denken mee over de uiteenlopende mogelijkheden en kijken naar wat jullie nodig hebben. Naast de middelen die we standaard ontwikkelen, bepalen we samen nog 5 passende uitingen uit onze lijst. Van visitekaartje, online template tot billboard, alles is uniek en vormt één herkenbaar geheel. 
 

Lanceren & implementeren

Met een sterk merk de wereld in! We vinden het belangrijk dat we klanten én medewerkers meenemen in deze transitie. Dat zorgt voor herkenning en dat het met trots gedragen wordt. Van social media campagne tot een groot evenement voor al je medewerkers. Hoe groot wil je het aanpakken?

Molen.png

Design dat voor je werkt 

Aan de hand van het opgeleverde hand­boek kun je samen met je medewerkers de huisstijl op de juiste manier naar buiten dragen. Wij hebben duidelijke richtlijnen opgesteld en een overzichtelijke plek gecreëerd met alle benodigde bestanden. Daar vind je alles over kleuren, lettertypes,

sjablonen en verschillende logo bestanden. 
 

Opleveren en klaar? Niet voor ons. 

We blijven graag betrokken bij de merken die wij bouwen, want een merk of bedrijf is nooit af. Wij groeien met je mee en blijven je adviseren en ondersteunen.

Branding Holdingmaatschappij

Samenwerken

Benieuwd naar wat we in een samenwerking specifiek voor jullie kunnen betekenen? Daar gaan we graag vrijblijvend over in gesprek! Mail naar lonneke@hoogstedeontwerpt.nl en we komen binnen 24 uur in de lucht om een afspraak in te plannen! Via hetzelfde e-mailadres kunnen jullie al je vragen aan ons kwijt. Heel graag tot snel!

Ik geloof dat krachtig design helpt om een klant zelf overtuigd te laten kiezen.

mario over het traject

Onze 'oude' huisstijl paste niet meer bij onze visie en wensen. Maar wat waren die visie en wensen eigenlijk? Lonneke heeft dit vakkundig achterhaald en uiterst gedetailleerd vastgelegd en uitgewerkt in plan van aanpak. Deze nieuwe boodschap is zichtbaar is ons nieuwe logo, huisstijl, website en brochure. We hadden zonder deze branding nooit onze producten en diensten op deze manier onder de aandacht kunnen brengen. Lonneke is zeer betrokken, denkt graag mee en maakt ook suggesties uit eigen initiatief wat het proces ten goed goede komt en je tot inzichten brengt waartoe jezelf niet was gekomen. 

Bosveld Trapliften 

Mario Bosveld 

bottom of page