top of page

Branding Atelier

Voor organisaties die gezien en gekozen willen worden 

Met een helder, uitdagend en modern merk kom je niet alleen nóg beter over op klanten, maar ook op je (toekomstige) medewerkers. Dat zorgt voor verbinding en herkenbaarheid.

 

Veel succesvolle organisaties blijven hangen in een verouderde huisstijl. Ze zijn hun jasje, merkwaarden en de huidige trends ontgroeid.

 

Samen met mijn team vertaal ik jullie ambitie naar een uniek en strategisch design. Krachtig in eenvoud, met oog voor detail. Van gedragexpert, fotograaf tot designers, we hebben alles in huis in impact te maken.

 

We duiken met onze aanpak in het gedrag en emotie van de doelgroep. Onze designs zijn dus niet alleen mooi, ze doen wat ze  moeten doen. We raken de doelgroep en gaan voor maximaal resultaat.

 

Eerder werkten we al voor o.a. Museum Jan Cunen, de Mondzorgpraktijk, Veldwerk en Gemeente Oss.

Onze aanpak voor impact

BRANDING ATELIER | 2 - 3 MAANDEN TRAJECT 

Powersessie

Past de bedrijfsboodschap nog wel bij de huidige missie, visie en doelgroep? Wij prikkelen, verdiepen en denken out of the box. Ons team gaat samen met jullie in één creatieve middag terug naar de kern van jullie merkwaarden. 
 

Onderzoek, concept & ontwerp

Wij gaan brainstormen, schetsen, tekenen, ontwerpen en creëren een helder concept. Helemaal toegespitst op jullie nieuwe marketingboodschap en unieke strategie. Dit ontwerp presenteren we feestelijk op locatie of natuurlijk online. We luisteren naar jullie feedback, finetunen en geven advies.

Branding Museum Jan Cunen

Alles op z’n kop

Consistentie is de sleutel naar sterke communicatie. Wij denken mee over de uiteenlopende mogelijkheden en kijken naar wat jullie nodig hebben. Naast de middelen die we standaard ontwikkelen, bepalen we samen nog 5 passende uitingen uit onze lijst. Van visitekaartje, online template tot billboard, alles is uniek en vormt één herkenbaar geheel. 
 

Lanceren & implementeren

Met een sterk merk de wereld in! We vinden het belangrijk dat we leerlingen/bezoekers én medewerkers meenemen in deze transitie. Dat zorgt voor herkenning en dat het met trots gedragen wordt. Van social media campagne tot een groot evenement voor al je medewerkers. Hoe groot wil je het aanpakken?

Molen Zeldenrust

Design dat voor je werkt 

Aan de hand van het opgeleverde hand­boek kun je samen met je (communicatie/marketing) medewerkers de huisstijl op de juiste manier naar buiten dragen. Wij hebben duidelijke richtlijnen opgesteld en een overzichtelijke plek gecreëerd met alle benodigde bestanden. Daar vind je alles over kleuren, lettertypes, sjablonen en verschillende logo bestanden. 
 

Opleveren en klaar? Niet voor ons. 

We blijven graag betrokken bij de merken die wij bouwen, want een merk of bedrijf is nooit af. Wij groeien met je mee en blijven je adviseren en ondersteunen.

Samenwerken

Benieuwd naar wat we in een samenwerking specifiek voor jullie kunnen betekenen? Daar gaan we graag vrijblijvend over in gesprek! Mail naar lonneke@hoogstedeontwerpt.nl en we komen binnen 24 uur in de lucht om een afspraak in te plannen! Via hetzelfde e-mailadres kunnen jullie al je vragen aan ons kwijt. Heel graag tot snel!

Ik geloof dat krachtig design helpt om een klant zelf overtuigd te laten kiezen.

Sanne over het traject

Lonneke heeft voor Behaviour & Beyond de huisstijl en websitedesign ontworpen. Door het stellen van de juiste vragen hielp zij ons onze ideeën en visie concreet te maken. Ze begreep precies wat we wilde uitstralen. Al onze input heeft ze vertaald naar een prachtige huisstijl waarin over ieder element is nagedacht. In de feedbackrondes stond ze open voor onze suggesties, maar challengde die soms ook op basis van haar expertise. Het resultaat: een huisstijl én website waar we ontzettend trots op zijn.  

behaviour & beyond

Sanne Reijnen en Arjan van Dooren

bottom of page