top of page

next level impact

BRANDINGSTRAJECT

Veel bedrijven worstelen met de juiste strategie en communicatie om hun doelgroep optimaal te bereiken. Ik ontwerp heldere communicatie en huisstijlen met impact. Door bedrijven als een ijzersterk merk in de markt neer te zetten zorgen we voor een grote transformatie. Daarmee creëren we een rake ver­binding tussen jouw bedrijf en de klant.

Gun jij je bedrijf het allerbeste?

Met een goede branding raak je jouw potentiële klant. Je laat zien wat je drijfveren en merkwaarden zijn. Op een sterke merkstrategie kun je doorbouwen. Je kunt veel makkelijker nieuwe producten in de markt zetten, klanten binden en je bent beter zichtbaar.

 

De investering in een sterke branding betaalt zich daarom vanzelf uit! Als je op zoek bent naar een vakman kies je ook een bedrijf die jou het gevoel geeft expert te zijn voor jouw probleem. Daarmee komen ze het meest professioneel en betrouwbaar over. Of je nu streeft naar meer klanten, het juiste personeel of een hogere omzet, branding is essentieel voor een goede bedrijfsstrategie.

 

Hoe sterker je merk, des te waardevoller je wordt voor klanten!

menu

Voor wie?

Is je huisstijl inmiddels meer dan 10 jaar oud dan past het waarschijnlijk niet meer bij de huidige maatstaven en ben je het jasje ontgroeid. Wil jij een duurzaam communicatie concept? Een fris, modern en professioneel geheel? Aansluitend op de huidige maatschappij, je medewerkers en jullie missie & visie? 

Met dit Next Level Impact traject richten we ons voornamelijk op MKB bedrijven in de dienstverlening. Maar natuurlijk kunnen we ook voor jou aan de slag als je niet helemaal binnen deze kaders past. Het traject is namelijk zo dynamisch ingericht dat we gemakkelijk kunnen schakelen tussen verschillende doelgroepen.

Dit traject past bij bedrijven die met een sterk merk willen groeien! 

Voor wie?

20% meer winst bij professioneel design

 

Uit wetenschappelijk onderzoek ‘Effectiviteit van design’ van de BNO, Erasmus Universiteit en TU Delft is gebleken dat een sterk ontwerp je 20% meer winst oplevert.

Ervaringen

Blue tree
webshop retail

klein
webshop

Lonneke is een zeer gedreven grafisch ontwerper! Ze heeft oog voor detail, weet van aanpakken en creativiteit en kwaliteit staan bij haar hoog in het vaandel. Ze heeft op een professionele manier mijn ideeën en wensen omgezet in super mooie ontwerpen.

 

Ik had van dag één meteen een klik met haar, ze wist meteen hoe ze mijn idee kon omzetten in een sterk logo en webdesign. Gewoon een topvrouw!

- Sandra Evens

Wij waren opzoek naar goede
E-commerce/webshop visuals om klanten een goed en duidelijk beeld te geven van onze producten. Hiervoor heeft Lonneke prachtige sfeer afbeeldingen in elkaar gephotoshopt.
 
Ik heb sterk het gevoel dat dit een stuk meer vertrouwen aan de klant geeft nu alles er zo professioneel uitziet.
Lonneke pakt de opdrachten snel op en levert goede kwaliteit!

- Jory Scharff

novilo
onderzoeksbureau onderwijs

Wij hadden iemand nodig die ons kon helpen bij het visualiseren van data. Lonneke verdiepte zich goed in onze problematiek, stelde kritische vragen, kwam rustig en geïnteresseerd over en dacht goed mee. Ze heeft een aantal factsheets ontworpen waarin onze complexe data helder gevisualiseerd werd. Met het mooie resultaat, mogelijkheden en inzichten die gecreëerd werden, konden we weer verder in ons proces. 

- Suzanne Koelman

Het Traject

Het traject

MODULE 1

Strategie en positionering

 

We gaan eerst terug naar de basis. Past je bedrijfsboodschap nog wel bij de huidige missie, visie en doel? Daar gaan we naar kijken aan de hand van 5 strategiemodules en een powersessie op locatie. Om jullie te prikkelen en kritisch te laten kijken naar deze boodschap geven we eerst 5 modules om mee aan de slag te gaan.

 

1.      Doel, visie en missie

2.      Aanbod met impact

3.      Ideale klant en doelgroep

4.      Zichtbaarheid

5.      Succesvol ondernemen

 

Aan de hand van de input uit deze modules zullen we een powersessie inplannen. We gaan dan dieper op deze vragen in. We brainstormen, denken out of the box mee en schaven bij. Zo komen we tot de kern van de positionering.

 

Onze tekstschrijvers gaan aan de slag om hier een stevige en heldere propositietekst van te creëren. Dat is voor de designers vervolgens de input om hun creatieve sessie mee te starten.

MODULE 2

Logo en branding

 

Het is onze passie om een professioneel en doordacht ontwerp te ontwikkelen. Herkenbaar en krachtig in eenvoud, maar met oog voor detail. We gaan je verrassen met een passend concept voor de nieuwe huisstijl. Helemaal toegespitst op jullie positionering en unieke strategie.

 

Het concept en nieuwe logo zullen we bij jullie presenteren op locatie. Tijdens deze presentatie luisteren wij naar jullie feedback en geven wij advies.

MODULE 3

complete identiteit

 

Het visuele concept en de klantbeleving gaan we vertalen naar een complete huisstijl. We ontwerpen alle designs voor het drukwerk. Van visitekaartjes tot het logo op jullie bedrijfspand, alles is uniek en vormt één geheel.

 

We geven advies over de uiteenlopende mogelijkheden en kijken naar wat jullie precies nodig hebben. Wat wij standaard adviseren en essentieel vinden voor een complete branding zit natuurlijk in het aanbod van het Next Level Impact Brandingstraject:

• Brandbook & logopakket

• Brief- en factuurpapier

• Word & Powerpointsjabloon

• Visitekaartjes

• Presentatie- of factuurmappen

• Roll-up banners

• Animatie van het logo

• Emailhandtekeningen

• Bedrijfsauto/wagen design.

 

 

MODULE 4

online zichtbaar

Een goede website is niet meer weg te denken als het gaat om online zichtbaarheid. We ontwikkelen een website, strategisch gericht op de gebruiker. Functionalteit meets design, want we het design verliezen we niet uit het oog.​

 

Om online te manifesteren kan ook een Social Media Toolkit niet ontbreken. We creëren een online marketingplan en template omgeving waarin jullie zelf aan de slag kunnen.

MODULE 5

Lancering

 

Tijd om te gaan shinen! Het geeft stabiliteit als je weet wat je wel en niet moet doen bij de bekendmaking van je nieuwe branding identiteit. We stellen een stappenplan op voor de lancering en gaan hiervoor met de benodigde middelen aan de slag. Online lanceren of met een groot evenement voor al je medewerkers.

 

We denken mee hoe we medewerkers en klanten kunnen meenemen in deze transitie. We vinden het namelijk extra belangrijk om ook je werknemers te betrekken bij deze belangrijke verandering. Als zij het gevoel hebben dat ze betrokken worden, dan gaan zij het verhaal van de (re)branding ook beter kunnen overbrengen naar de doelgroep.

 

 

MODULE 6

Impact maken

 

Consistentie is de sleutel naar een sterke communicatie. Aan de hand van het opgeleverde huisstijlhandboek kun je samen met je medewerkers de huisstijl op de juiste manier naar buiten dragen.

 

Wij hebben goede richtlijnen opgesteld en een pakket gemaakt met alle benodigde bestanden. Daarin vind je alles over de kleuren, lettertypes en alle logo bestanden. Daarnaast geven we verschillende templates zoals Word en Powerpointsjablonen. Natuurlijk kun je vragen zoals een nieuwe brochure of een campagne ook bij ons neerleggen.

 

Opleveren en klaar? Niet voor ons. We blijven graag betrokken bij de merken die wij bouwen, want een merk of bedrijf is nooit af. Wij groeien met je mee en blijven je adviseren en ondersteunen.

Download de eerste stap 'strategie en positionering' uit het traject gratis!
Ebook2.png

Co-creatie

Vanuit de studio werk ik samen met een creatief team. Daarin heb je mijn vertrouwde gezicht als één aanspreekpunt. Ik werk samen met de gedragsexperts van AndC en de partners in crime van Huyswerk. Van fotograaf tot webontwikkelaar, we hebben alles in huis om impact te maken.

IMG_20210512_124535857_HDR_edited.jpg
patroon.png

Als je interesse gewekt is of je meer informatie wilt, plannen we natuurlijk eerst een vrijblijvend gesprek in. Het is belangrijk om de juiste klik en vertrouwen te voelen. Bel, mail of app. Vind ik leuk!

bottom of page