top of page

Campagne Atelier

Actie voeren voor jouw boodschap

Wij helpen organisaties hun doelgroep te bereiken met creatieve communicatie. Een effectieve campagne informeert, stimuleert gewenst gedrag en heeft een helder & meetbaar doel. Denk aan verkeersveiligheid, bezoekers trekken voor een festival, medewerkers recruiten of het lanceren van een nieuw product. 

 

Samen met mijn team vertaal ik jullie boodschap naar een sterke strategie en uniek design. Krachtig in eenvoud, met oog voor detail. Van gedragexpert, fotograaf tot designers, we hebben alles in huis in impact te maken.

 

We duiken met onze aanpak in het gedrag en emotie van de doelgroep. Onze campagnes zijn dus niet alleen mooi, ze zetten aan tot actie voor jullie organisatie. We raken de doelgroep en gaan voor maximaal resultaat.

 

Eerder maakte we campagnes voor o.a. NIX18/Objectief, Gemeente Moerdijk, Vervoersregio Amsterdam en Bitcoinmeester.

Onze aanpak voor impact

CAMPAGNE ATELIER | 2 - 3 MAANDEN TRAJECT 

Powersessie

Wat is het doel van deze campagne en wie moeten we bereiken? Wij prikkelen, verdiepen en denken outside the box. Ons team gaat samen met jullie in één creatieve middag terug naar de kern van jullie vraagstuk. 
 

Onderzoek, concept & ontwerp

Onze gedragwetenschappers analyseren het probleem en onderzoeken de doelgroep. Met het creatieve team brainstormen en creëren we een heldere, visuele boodschap. Deze campagne presenteren we feestelijk op locatie of natuurlijk online. We luisteren naar jullie feedback, finetunen en geven advies.

Event Campagne CultuurKlunen

Campagnemiddelen

De aanpak van een sterke campagne gaat vaak over verschillende kanalen. Wij denken mee over de uiteenlopende mogelijkheden en kijken naar wat er nodig is. We ontwikkelen diverse online en offline middelen die de boodschap samen versterken.

Naast de middelen die we standaard ontwikkelen - zoals o.a. posters, flyer, advertentie - bepalen we samen nog 5 passende uitingen uit onze lijst. Van billboard, social media tot bierviltjes, alles is uniek en vormt één herkenbaar geheel. 

Molen.png

Lanceren & evalueren

We maken een campagnekalender en zorgen voor duidelijke richtlijnen. Daarnaast leveren we een handboek met alle benodigde onderdelen en bestanden. Alles staat klaar om de campagne te lanceren!

Opleveren en klaar? Niet voor ons. 

We blijven graag betrokken bij de campagnes die wij maken. Samen bekijken we de resultaten en blijven we adviseren & ondersteunen.

Campagne Vervoersregio Amsterdam

Samenwerken

Benieuwd naar wat we in een samenwerking specifiek voor jullie kunnen betekenen? Daar gaan we graag vrijblijvend over in gesprek! Mail naar lonneke@hoogstedeontwerpt.nl en we komen binnen 24 uur in de lucht om een afspraak in te plannen! Via hetzelfde e-mailadres kunnen jullie al je vragen aan ons kwijt. Heel graag tot snel!

Ik geloof dat krachtig design helpt om een klant zelf overtuigd te laten kiezen.

mario over het traject

Onze 'oude' huisstijl paste niet meer bij onze visie en wensen. Maar wat waren die visie en wensen eigenlijk? Lonneke heeft dit vakkundig achterhaald en uiterst gedetailleerd vastgelegd en uitgewerkt in plan van aanpak. Deze nieuwe boodschap is zichtbaar is ons nieuwe logo, huisstijl, website en brochure. We hadden zonder deze branding nooit onze producten en diensten op deze manier onder de aandacht kunnen brengen. Lonneke is zeer betrokken, denkt graag mee en maakt ook suggesties uit eigen initiatief wat het proces ten goed goede komt en je tot inzichten brengt waartoe jezelf niet was gekomen. 

Bosveld Trapliften 

Mario Bosveld 

bottom of page