top of page

pp flowers
bloemengroothandel

Hoogstede Ontwerpt draagt bij aan een mooie en professionele uitstraling van PP Flowers. Als ik iets nodig heb, dan heb ik dat op deze manier eenvoudig en snel. Ik zou Lonneke aanraden omdat ze snel en accuraat werkt. Ze begrijpt de wensen en weet dat om te zetten naar een sterk resultaat.

- Danny Hofman

next move projects
arbeidsbemiddeling

Hoogstede Ontwerpt heeft het logo voor onze onderneming met succes ontworpen. Na één gesprek wist zij onze visie en activiteiten daadwerkelijk te vertalen naar een passend en gewenst design. Daarnaast schakelt Lonneke snel. Wij willen deze samenwerking graag voortzetten!

- Rahel Gebremariam

maaswaal college
scholengemeenschap

Super trots zijn wij op de nieuwe ontwerpen voor onze campagne.

Het weerspiegelt onze missie om leerlingen centraal te laten staan.

Lonneke heeft dit perfect tot uiting gebracht. De campagne past

helemaal bij ons én bij onze

leerlingen.

- Anne Schuurs

20% meer winst bij professioneel design

 

Uit wetenschappelijk onderzoek ‘Effectiviteit van design’ van de BNO, Erasmus Universiteit en TU Delft is gebleken dat een sterk ontwerp je 20% meer winst oplevert.

Bosveld Trapliften

Ons logo (ontwikkeld door een andere partij) paste niet meer bij mijn visie en wensen. Maar wat waren mijn visie en wensen eigenlijk? Lonneke heeft dit vakkundig achterhaald en uiterst gedetailleerd vastgelegd en uitgewerkt in plan van aanpak. Deze nieuwe boodschap is zichtbaar is ons nieuwe logo, huisstijl, website en brochure. We hadden zonder deze branding nooit onze producten en diensten op deze manier onder de aandacht kunnen brengen. Lonneke is zeer betrokken, denkt graag mee en maakt ook suggesties uit eigen initiatief wat het proces ten goed goede komt en je tot inzichten brengt waartoe jezelf niet was gekomen. 

- Mario Bosveld

Vertrouwd door groot en klein.

gemeente oss
renovatie peperstraat

Lonneke heeft voor ons een 6-tal ontwerpen gemaakt voor de raam-partijen in de Peperstraat in het centrum van de gemeente Oss. Geen makkelijke klus, maar door goede samenwerking en het juist interpreteren van onze wensen, is hier een prachtig resultaat ontstaan. Mede door deze krachtige ontwerpen, is de beleving van dit deel van de Peperstraat er enorm op vooruit gegaan.

- Sjef en Carin, Gemeente Oss

Blue tree
webshop retail

novilo
onderzoeksbureau onderwijs

Wij waren opzoek naar goede
E-commerce/webshop visuals om klanten een goed en duidelijk beeld te geven van onze producten. Hiervoor heeft Lonneke prachtige sfeer afbeeldingen in elkaar gephotoshopt.
 
Ik heb sterk het gevoel dat dit een stuk meer vertrouwen aan de klant geeft nu alles er zo professioneel uitziet.
Lonneke pakt de opdrachten snel op en levert goede kwaliteit!

- Jory Scharff

Wij hadden iemand nodig die ons kon helpen bij het visualiseren van data. Lonneke verdiepte zich goed in onze problematiek, stelde kritische vragen, kwam rustig en geïnteresseerd over en dacht goed mee. Ze heeft voor ons factsheets ontworpen waarin onze complexe data helder gevisualiseerd werd. 

- Suzanne Koelman

980500_577292282425038_6929995623128385941_o.jpeg
244863052_2145893892231528_8714435922355995833_n.jpeg

publicaties

Tijdschrift Constructeur
oktober 2021

AD
maart 2020

Lezing Ontwerperscafé
oktober 2017

Brabants Dagblad
maart 2017

Brabants Dagblad
december 2015

bottom of page