Fietsrouteboekje

vers, verser, verst!

Concept en ontwerp ontwikkeld voor een serie fietsrouteboekjes. Eten we vanavond uit de supermarkt of lekker vers van het boerenland? Waarom je eten van ver halen, terwijl er dichtbij ook zoveel lekkers te halen is? Het eten op ons bord heeft soms de halve wereld rondgereisd. We eten boontjes uit Kenia en paprika's uit Israël terwijl deze ook bij de boer uit de straat verbouwd worden.   

 

Ik heb het concept en ontwerp ontwikkeld van het fietsrouteboekje "Vers, verser, wie fietst het verst?". Een boekje met 9 fietsroutes in de Maashorst langs boeren die in een boerderijwinkel verse producten verkopen.  Met dit boekje kunnen we bijdragen aan de vermindering van het aantal voedselkilometers. Dat is goed voor het milieu, de lokale boer én - niet onbelangrijk - gewoon leuk!

 

Boekjes zijn te koop bij de VVV kantoren in Noordoost Brabant en bij verschillende deelnemende bedrijven. Er is inmiddels een 1e en 2e editie van routes rondom Oss en 1 editie van routes in de gehele Maashorst.

Klant / 

Eigen project i.s.m.

Gemeente Oss

 

Categorie / 

Boek

 

Jaar / 

2015 '16 '17

 
Show More

Fietsrouteboekje

oud, ouder, oudst!

Na het succes van het eerste fietsrouteboekje (vers, verser, wie fietst het verst?!) hebben we in 2017 gewerkt aan een serie fietsroutes met ontdekkingen uit het rijke verleden van De Maashorst. Ontdek de grafheuvels, landweren en 73 andere oerschatten van de Maashorst. Het nieuwe fietsrouteboekje 'oud, ouder, wat is het oudst?!' is verkrijgbaar bij o.a. de VVV. 

Show More

06 52 29 07 28