hendrik'

Hendrik is een label/webshop met duurzame en handgemaakte accessoires & life-style cadeau's. Boeiende verhalen uit het verleden (werken van Hollandse meesters & cultureel erfgoed) worden tastbaar in unieke design producten.

Wanda van Riet is bedenker en designer van Hendrik. Ik werk regelmatig met haar samen voor het ontwerpen van nieuwe concepten, producten, dessins en verpakkingen. Onderstaand een selectie van producten waar ik aan mee gewerkt heb. Ik vindt het ontzettend leuk dat ik al een aantal jaar mag werken voor Hendrik! Neem je een kijkje op de website?

Klant / 

Van Riet Ontwerpers/

Hendrik

 

Categorie / 

Product

Jaar / 

2013, 14, 15, 16, 17,18

vouwvazen

Van 2D naar 3D. Deze vaas vouw je zelf in 5 stappen tot een designvaas. 

Voor deze vaas heb je geen flessen of potten nodig, na het vouwen is de vaas direct te vullen met water. Het materiaal (duurzaam kunststof) voor deze vaas is volledig recyclebaar. Het hoort niet tussen het papierafval, maar bij het huishoudelijk restafval.

 

De vouwvaas is te koop in alle grote musea van Nederland. De vaas is duurzaam en de motieven zijn geïnspireerd op 'ons' cultureel erfgoed. De vazen zijn er in een kleine en grote versie. De kleine vaas kan verstuurd worden met de brievenbuspost.

Doordat de vazen gepersonaliseerd kunnen worden in de bedrukking is deze vaas ook een leuk relatiegeschenk.

Vouwlampje 'The Starry Night'

Dit (kinder) nachtlampje is geïnspireerd op het beroemde schilderij 'De sterrennacht' van Vincent van Gogh. Met een vouwinstructie kunnen kinderen (vanaf 8 jaar) het lampje eenvoudig zelf in elkaar zetten.

verpakkingen & zijde shawls

productfolder

a3 gevouwen naar a5

06 52 29 07 28