top of page

Our family of agencies

Actie voeren voor jouw boodschap

Wij helpen organisaties en bedrijven hun doelgroep te bereiken met creatieve communicatie. Een effectieve campagne informeert, stimuleert gewenst gedrag en heeft een helder & meetbaar doel. Denk aan verkeersveiligheid, bezoekers trekken voor een festival, medewerkers recruiten of het lanceren van een nieuw product. 

 

Samen met mijn team vertaal ik jullie boodschap naar een sterke strategie en uniek design. Krachtig in eenvoud, met oog voor detail. Van gedragexpert, fotograaf tot designers, we hebben alles in huis in impact te maken.

 

We duiken met onze aanpak in het gedrag en emotie van de doelgroep. Onze campagnes zijn dus niet alleen mooi, ze zetten aan tot actie voor jullie organisatie. We raken de doelgroep en gaan voor maximaal resultaat.

 

Eerder maakte we campagnes voor o.a. NIX18/Objectief, Gemeente Moerdijk, Vervoersregio Amsterdam en Bitcoinmeester.

Onze aanpak voor impact

Powersessie

Wat is het doel van deze campagne en wie moeten we bereiken? Wij prikkelen, verdiepen en denken outside the box. Ons team gaat samen met jullie in één creatieve middag terug naar de kern van jullie vraagstuk.

Samenwerken

 

Benieuwd naar wat we in een samenwerking specifiek voor jullie kunnen betekenen? Daar gaan we graag vrijblijvend over in gesprek! Mail naar lonneke@hoogstedeontwerpt.nl en we komen binnen 24 uur in de lucht om een afspraak in te plannen! Via hetzelfde e-mailadres kunnen jullie al je vragen aan ons kwijt. Heel graag tot snel!

bottom of page