top of page

Expositie Atelier

Creatieve doorbraak en bevrijding

Creatieve teams in kantoortuinen, startend naar hun computer. Het euforische gevoel vergeten zijn van grenzeloos brainstormen. Teams bij wie targets in hun nek hijgen waardoor creativiteit compleet verstikt raakt. De kracht waar zij het juist van moeten hebben! 

 

Als ik het zie of hoor raakt me dat. Want het is in mijn ogen zo essentieel, en bovendien zo simpel om terug te brengen. Creativiteit is immers een spier. Die verslapt als je er niks mee doet, maar ook onmiddellijk weer aan kracht wint als je ‘m gaan trainen. Training die ik heb gehad op de kunstacademie. Training die ik in mijn werk als designer dagelijks onderhoud.  

 

Met plezier en liefde. Want niets is leuker dan het proces van niets iets te maken. Dat gun ik iedereen. Kijken met andere ogen. 

 

Dus kom ik met Hoogstede Ontwerpt met iets nieuws. Speciaal voor bedrijven die toe zijn aan het weer aanwakkeren van de creativiteit in hun teams. Zodat nieuwe, innovatieve ideeën de kans krijgen. De ideeën die wél de resultaten gaan brengen die nu misschien nog achterblijven.

 

CREATIVE CONCEPT ATELIER

In één dag gaan we aan de slag met een creatief concept voor jullie vraagstuk. Zonder saaie, standaard post-its maar met een nieuwe, uitdagende methode. Een doorbraak en bevrijding.

Onze aanpak voor impact

Hoe werkt het?

We gaan je nog niet vertellen hóe we dat gaan doen. Dat komt allemaal uit onze trukendoos. Een term die je vrij letterlijk mag nemen trouwens. We sleuren je hoe dan ook helemaal uit de computer. We gaan oldschool maken samen. ​

Wij regelen alles

Wij zorgen voor materialen en opdrachten om te brainstormen, experimenteren, analyseren en te creëren.

Concreet resultaat

Dat doen we aan de hand van jullie vraagstuk of opdracht. Een nieuwe benadering om outside the box te leren denken. Aan het eind van de workshop hebben jullie niet alleen een tof concept op tafel liggen. Je hebt ook een nieuwe toolbox aan methodes om nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Workshop

Jouw team blij maken met deze unieke workshop? Toe aan een flinke dosis creativiteit voor de beste nieuwe ideeën? Daar gaan we graag vrijblijvend over in gesprek! Mail naar lonneke@hoogstedeontwerpt.nl en we komen binnen 24 uur in de lucht om een belafspraak in te plannen! Via hetzelfde e-mailadres kunnen jullie al je vragen aan ons kwijt. Heel graag tot snel!

Ik help jullie een unieke weg te creëren. Andere oplossingen vinden, associëren en experimenteren. Laat de kunstenaar in je los en verwonder jezelf. Hoe meer creativiteit, hoe leuker het wordt.

bottom of page