top of page

Kunstacademie

Lonneke Hoogstede

designer // creative director // campagnemaker // brandontwerper // ondernemer

 

In mijn kindertijd begon ik mijn carrière met viltstiften op de keukenkastjes. Mijn eerste meesterwerken.

 

Op de kunstacademie ontwikkelde ik pas echt de liefde voor design. Nu - vijftien jaar ervaring later – ben ik elke dag weer blij dat mijn creatieve brein borrelt van nieuwe ideeën.

 

Saaie informatie? Daar maak ik korte metten mee! Met een doordacht concept én design dat niet alleen mooi is, maar ook de juiste impact maakt. Goede resultaten en blije gezichten, daar ben ik dol op.

Samen maken we het groots

Ik ben er voor organisaties van het creatieve proces tot de praktische uitvoering. Op die manier kun je vertrouwen op kwaliteit. Dat doe ik niet in mijn eentje, maar ben wel jouw vaste aanspreekpunt.

 

Vanuit onze studio (Molen Zeldenrust) bundel ik creatieve krachten. Ik werk samen met de gedragsexperts van AndC en de partners in crime van Huyswerk. Van fotograaf tot webbouwer, we hebben alles in huis voor succes.

Ik ben gefascineerd door het gedrag van mensen. Hoe design onze keuzes beïnvloedt. Dat een schilderij of slogan een gevoelige snaar kan raken. Of hoe een samenspel van kleuren en vormen betekenis krijgt voor iemand.

Mij nog beter leren kennen?

Op LinkedIn plaats ik elke week een ontdekking, project of ervaring uit mijn ontwerpers-leven. Let's connect! Ontdek bijvoorbeeld hoe we vaak onbewust visueel discrimineren, hoe ik omga met het sturen van 'open bestanden', waarom ik vind dat we het bij branding meer moeten hebben over gevoelswaarden en over de kracht van offline-campagnes.

bottom of page