Een ijzersterk merk verbindt met klanten én (toekomstig) personeel.

Schermafbeelding 2021-10-24 om 21.31.06.png
StudioAnnemarije-Lonneke-4.gif

Ik ben creative designer, toegepast kunstenaar, afgestudeerd grafisch ontwerper aan de kunstacademie. Samen met mijn team vertaal ik jullie ambitie naar een uniek en strategisch design. Krachtig in eenvoud, met oog voor detail. Wij zijn hét design-atelier voor bedrijven die gezien en gekozen willen worden.

 

We duiken met onze aanpak in het gedrag en emotie van de doelgroep. Onze designs zijn dus niet alleen mooi, ze doen wat ze voor jouw business moeten doen. We creëren impact en gaan voor maximaal resultaat. 

 

Wij zijn gespecialiseerd campagnes en branding. Eerder werkten we al voor o.a. Erasmus Universiteit, Museum Jan Cunen, Trimbos Instituut, KNGF Geleidehond en Gemeente Oss.

Samen maken we het groots.

Over mij

Vanaf de basisschool wist ik al dat ik grafisch ontwerper wilde worden. Ik heb geen idee hoe ik überhaupt wist van het bestaan van dit beroep. Het heeft vast te maken met het feit dat ik het liefst de hele dag creatief bezig wilde zijn.

 

Werkstukken op de middelbare school kregen de meest unieke formaten en kleurrijke prints. Soms vergat ik dat het eigenlijk ging over de inhoud. Na twee HBO zaterdagopleidingen tijdens de havo (lees: heel veel bloed, zweet en vooral tranen) kwam ik op de kunstacademie terecht. Daar leerde ik om conceptmatig te denken. Niet zomaar iets moois maken, maar zorgen dat het ontwerp functioneel bijdraagt aan het doel. Dit was precies waarom ik grafisch ontwerper wilde worden!

Ik weet nog goed dat ik tijdens mijn stage voor het eerst drukwerk buiten op grote posters in de stad zag hangen. Ik had dát gemaakt, een euforisch en trots gevoel. En dat gevoel heb ik nu nog steeds. Iedere keer als ik een enthousiaste reactie op een ontwerp krijg. Elke dag mogen ontwerpen voelt voor mij als een feestje.

Naast design wordt ik blij van lekker eten, ik ben een bourgondische genieter. Ook hou ik van reizen. Met een backpack op mijn rug verschillende culturen ontdekken. Madagaskar; Jordanië of een verscholen hutje in de Ardennen; ik ga graag op avontuur. 

Ik woon in het Brabantse Oss samen met mijn vriend Randy. Nu nog in een leuke rijtjeswoning, maar ik droom van een dijkboerderijtje met een grote tuin langs de Maas. Heerlijke ochtendwandelingen in de dauw door de uiterwaarden. Dromen mag altijd, toch? Wat is jouw droom?

IMG_20210512_124535857_HDR_edited.jpg

Co-creatie

Ik ontzorg bedrijven in het creatieve en uitvoerende proces. Dat doe ik natuurlijk niet alleen. Vanuit de studio werk ik samen met een creatief team. Daarin heb je mijn vertrouwde gezicht als één aanspreekpunt. Ik werk samen met de gedragsexperts van AndC en de partners in crime van Huyswerk. Van fotograaf tot webontwikkelaar, we hebben alles in huis om impact te maken.

hoe kan ik je helpen?