Hi, Ik ben Lonneke en kan vanaf vandaag je vaste aanspreekpunt zijn voor al je vormgevingsvragen!

Ik hou van langdurige en duurzame samenwerkingen.

Hoogstede ontwerpt voor bedrijven & organisaties en helpt hun missie vertalen naar een sterk design en juiste strategie om de doelgroep te bereiken. Door een complete beleving van een product of dienst vormen we de verbinding tussen hun bedrijf en de klant. Dat kan met een geheel nieuwe huisstijl of binnen een bestaand logo met het ontwerp van bijv. een brochure, (e-)boek, website, flyer, illustratie of social media kit etc. 


Communicatie gaat verder dan zomaar een ontwerp. We creëren een unieke beeldtaal en ijzersterk merk voor je bedrijf. Je doelgroep wordt optimaal aangesproken, waardoor je klantenkring aanzienlijk vergroot. Ik ontwikkel graag een helder en goed doordacht ontwerp met een sterke voorliefde voor detail, een concept moet tot in de puntjes kloppen. Al moet ik hiervoor eindeloos papier vouwen tot we de ideale vorm hebben of 100 kleurstalen doorspitten op zoek naar de perfecte kleurcombinatie. Het concept is pas klaar als alle visuele mogelijkheden zijn onderzocht.

"Ik ontwikkel graag een helder en goed doordacht ontwerp met een sterke voorliefde voor detail, een concept moet tot in de puntjes kloppen."

Ik neem dit voor mijn klanten volledig uit handen zodat zij zich volledig kunnen richten op hun kwaliteiten. 

Dat doe ik natuurlijk niet altijd helemaal alleen. Ik heb inmiddels een goed team om mij heen waar ik mee samenwerk. Van tekstschrijvers tot web-bouwers, het beste eindresultaat ontwikkel je samen door kwaliteiten en specialisme op de juiste plek te houden. 

Op deze website laat ik een kleine selectie van uiteenlopende projecten zien. Natuurlijk heb ik over de jaren nog veel meer uitdagingen tot visuele vorm gebracht. Wil je meer zien of weten wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Get in Touch

Lonneke Hoogstede

Granietstraat 71

5345 SX Oss

 

06 52 29 07 28

lonneke@hoogstedeontwerpt.nl

Bericht ontvangen!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
DSC_91623-gif.gif

Meer informatie over wat ik voor jou/jullie kan betekenen?

Neem contact op, bekijk mijn portfolio of ontdek mijn E-book!