Wij kunnen jouw bedrijf als een ijzersterk merk in de markt neerzetten.

Schermafbeelding 2021-10-24 om 21.31.06.png

Ik ben brand artist, creatief brein en alweer 9 jaar de ondernemer achter 'Hoogstede Ontwerpt'. Samen met mijn team vertaal ik een boodschap of bedrijfsmissie naar een uniek design. Met herkenbare ontwerpen, zichtbaarheid en heldere strategie om de doelgroep te raken. Door een complete beleving vormen we de verbinding tussen een bedrijf en de klant.

 

Dat kan met een nieuwe huisstijl of met een bestaand logo voor het ontwerp van bijvoorbeeld een brochure, flyer of campagne. Ik kleur binnen de kaders graag buiten de lijntjes.

"Ik ontwikkel een helder en goed doordacht ontwerp met een sterke liefde voor detail, een concept moet tot in de puntjes kloppen."

Het team

Ik ontzorg mijn klanten zodat zij zich volledig kunnen richten op hun bedrijf. Maar dat doe ik natuurlijk niet alleen. Vanuit de studio heb ik een creatief team opgebouwd. Daarin heb je mijn vertrouwde gezicht als één aanspreekpunt. Van gedragsexpert, fotograaf tot webontwikkelaar, we hebben alles in huis om impact te maken.

IMG_20210512_124535857_HDR_edited.jpg

Communicatie gaat verder dan zomaar een ontwerp. We creëren een passend imago. Je doelgroep wordt daardoor beter aangesproken, waardoor je klantenkring vergroot.

 

Ik heb een sterke liefde voor detail, een concept moet tot in de puntjes kloppen. Al moet ik hiervoor eindeloos papier vouwen tot we de ideale vorm hebben of 100 kleurstalen doorspitten op zoek naar de perfecte kleurcombinatie. Het concept is pas klaar als alle visuele mogelijkheden zijn onderzocht.

Op deze website laat ik een selectie van uiteenlopende projecten zien. Natuurlijk heb ik over de jaren nog veel meer uitdagingen tot een visuele vorm gebracht. Wil je meer zien of weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op, vind ik leuk!

DSC_91623-gif.gif

Laat me weten waarmee ik jou kan helpen!