top of page

Bringing design to life.

Ik help musea en scholen om informatie en inspiratie voor iedereen toegankelijk te maken door design tot leven te brengen.


Voor mij zijn kunst en educatie een brug om mensen te verwonderen over het verleden, de toekomst en het begrijpen van de wereld om ons heen.


Leerling- of bezoekersaantallen zijn essentieel voor het succes van deze missie. In een wereld waarin mensen voortdurend worden overspoeld met afleiding, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om op te vallen en een onvergetelijke indruk achter te laten.


Vanuit mijn kunst- en ambacht-geïnspireerde ontwerpproces ontwikkel ik krachtige designs. Mijn aanpak is onderzoekend en intuïtief, maar tegelijkertijd doelgericht en effectief. Als campagne-ontwerper heb ik ervaren hoe we met gedragstechnieken mensen kunnen inspireren en bewegen.


Dat maakt dat goed design écht werkt en jullie verhaal de aandacht krijgt die het verdient.


Werk je in kunst of educatie en ben je benieuwd wat ik specifiek voor jullie zou kunnen betekenen? Stuur me een bericht!
bottom of page