top of page

Het maakt wél uit hoe je eruit ziet.

Ik kwam binnen in de groep ondernemers en stelde mezelf aan haar voor.


Zoals ik dat als Creative Designer regelmatig doe. Door kleine en grote bedrijven word ik ingeschakeld voor mijn expertise. Ik praat met directeuren, CEO’s en bestuursleden en deel mijn visie op hun branding en communicatie.


Nadat ik vertelde wie ik was keek ze verrast. Ze dacht dat ik een kleuterjuf was.


Slik.


Het is niet de eerste keer dat mijn voorkomen niet helemaal lijkt te passen. Zo mag ik op mijn 30ste nog regelmatig mijn ID laten zien als ik een fles wijn koop. En kreeg ik van een verkoper laatst de vraag of ik hem kon doorverbinden. Hij zocht degene die financiële beslissingen kon nemen binnen mijn bedrijf.. It’s me Sir.


Ik zie er niet als toegepast kunstenaar. Ik zie er misschien niet uit als ondernemer.


Lekker om daarom het tegendeel te bewijzen en mensen omver te blazen met mijn designs. Om te spelen met hun verwachting. De volgende keer zal ik mijn leren motorpak aantrekken. Ben benieuwd wat dat met mijn imago doet.


bottom of page