top of page

Ik krijg kriebels van creatieve teams in kleurloze kantoortuinen.

Creatieve teams in kantoortuinen, startend naar hun computer. Het euforische gevoel vergeten zijn van grenzeloos brainstormen. Teams bij wie targets in hun nek hijgen waardoor creativiteit compleet verstikt raakt. De kracht waar zij het juist van moeten hebben!


Als ik het zie of hoor raakt me dat. Want het is in mijn ogen zo essentieel, en bovendien zo simpel om terug te brengen. Creativiteit is immers een spier. Die verslapt als je er niks mee doet, maar ook onmiddellijk weer aan kracht wint als je ‘m gaan trainen. Training die ik heb gehad op de kunstacademie. Training die ik in mijn werk als designer dagelijks onderhoud.


Met plezier en liefde. Want niets is leuker dan het proces van niets iets te maken. Dat gun ik iedereen. Kijken met andere ogen, waardoor de echt vernieuwende, innovatieve en verrassende ideeën de ruimte te krijgen.


Dus kom ik met Hoogstede Ontwerpt met iets nieuws.


CREATIVE CONCEPT ATELIER


In één dag gaan we aan de slag met een creatief concept voor jullie vraagstuk. Zonder saaie, standaard post-its maar met een nieuwe, uitdagende methode. Een doorbraak en bevrijding.

bottom of page