top of page

Practice what you preach

Een drukke schilder die maar niet aan zijn eigen huis toe komt. Een burn-out coach die er zelf even tussen uit is... Ai. Herkenbaar? Voor mij wel.


Zo gaat het namelijk ook met mijn eigen huisstijl. Beter gezegd; ik heb helemaal geen huisstijl. Alleen een logo. En ik ben nota bene designer! Brand designs maak ik elke dag.


Brands zijn natuurlijk meer dan alleen een huisstijl en logo. Een brand creëert verbinding tussen je bedrijf en potentiële klanten. Het visualiseert een verhaal, prikkelt je doelgroep en zorgt ervoor dat je gekozen wordt. Alles wat klanten zien, lezen en horen (zoals je logo, huisstijl, content, brochure, bedrijfswagen etc) is het draagvlak van je branding.


De hoogste tijd dus ook voor mij. In het kader van ‘practice what you preach’ duik ik in mijn eigen visuele identiteit. Het staat al sinds ik als ondernemer startte op mijn to-do-list. Het is eigenlijk altijd te druk, dus maak ik nu het moment.