top of page

Expositie Atelier

Ruimtelijk en visuele verhalen vertellen

Ook een expositie is een communicatiemiddel. Misschien wel de leukste. Een manier om een verhaal te vertellen. Als alternatief voor een boek, lezing of documentaire.

Bij een expositie kun je nog meer nadruk leggen op de beleving. De kijker zit niet onderuitgezakt op de bank startend naar een beeldscherm.. In een museum kun je verschillende zintuigen tegelijk prikkelen.

Het blanco canvas is zoveel groter. Het verhaal kan zoveel uitbundiger.

Waar we bij het ontwerpen van een boek alleen het papier hebben; bij een lezing voornamelijk het geluid en op socials vluchtige aandacht. Bij het ontwerpen van een expositie heb je de gehele de ruimte.

Beeldschermen; Voorwerpen; Beweging; Lichten; Geluid; Geur; Aanraking en de uitnodiging tot interactie.

Bij het ontwerpen van een expositie voel ik me een kunstenaar met een eigen vorm van canvas.

 

Onze aanpak voor impact

Heusden Maritiem - Van Riet Ontwerpers

Hoe werkt het?

We gaan je nog niet vertellen hóe we dat gaan doen. Dat komt allemaal uit onze trukendoos. Een term die je vrij letterlijk mag nemen trouwens. We sleuren je hoe dan ook helemaal uit de computer. We gaan oldschool maken samen. ​

Wij regelen alles

Wij zorgen voor materialen en opdrachten om te brainstormen, experimenteren, analyseren en te creëren.

Concreet resultaat

Dat doen we aan de hand van jullie vraagstuk of opdracht. Een nieuwe benadering om outside the box te leren denken. Aan het eind van de workshop hebben jullie niet alleen een tof concept op tafel liggen. Je hebt ook een nieuwe toolbox aan methodes om nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Samenwerken

Benieuwd naar wat we in een samenwerking specifiek voor jullie kunnen betekenen? Daar gaan we graag vrijblijvend over in gesprek! Mail naar lonneke@hoogstedeontwerpt.nl en we komen binnen 24 uur in de lucht om een afspraak in te plannen! Via hetzelfde e-mailadres kunnen jullie al je vragen aan ons kwijt. Heel graag tot snel!

Ik help jullie een unieke weg te creëren. Andere oplossingen vinden, associëren en experimenteren. Laat de kunstenaar in je los en verwonder jezelf. Hoe meer creativiteit, hoe leuker het wordt.

bottom of page