top of page

Kunstacademie

Lonneke Hoogstede

In mijn kindertijd begon ik mijn carrière met viltstiften op de keukenkastjes. Mijn eerste grafische meesterwerken.

 

Op de kunstacademie ontwikkelde ik pas echt liefde voor design. Nu - vijftien jaar ervaring later – ben ik elke dag weer blij dat mijn creatieve brein borrelt van nieuwe ideeën.

 

Saaie informatie? Daar maak ik het liefst korte metten mee. Met een doordacht concept én design dat niet alleen mooi is, maar ook de juiste impact maakt. Goede resultaten en blije gezichten, daar ben ik dol op.

Als ik niet bezig ben met ontwerpen, kun je me overal ter wereld vinden. Of het nu in Madagaskar, Jordanië, Nieuw-Zeeland of de Ardennen is, ik ben altijd op zoek naar avontuur en laat me verwonderen door mooie landschappen en nieuwe culturen.

SPREKENDE COMMUNICATIE.   CONCEPTUEEL GEDACHTEGOED.   INDRUKWEKKEND DESIGN.   VERRASSENDE MARKETING.   BRUISENDE CREATIVITEIT.   PRIKKELENDE PRESENTATIE.

CF4A0285(BM)_verkleind.jpg

Ik ben gefascineerd door het gedrag van mensen. Hoe design onze keuzes beïnvloedt. Dat een schilderij of slogan een gevoelige snaar kan raken. Of hoe een samenspel van kleuren en vormen betekenis krijgt voor iemand.

Samen maken we het groots

Ik ben er voor jullie vanaf het creatieve proces tot de praktische uitvoering. Op die manier kun je vertrouwen op kwaliteit. Dat doe ik niet in mijn eentje, maar ik ben wel jouw vaste aanspreekpunt.

 

Vanuit onze studio - Molen Zeldenrust - bundel ik creatieve krachten. Ik werk samen met mijn partners in crime van Huyswerk en de gedragsexperts van AndC. Van fotograaf tot webbouwer, we hebben alles in huis voor jullie succes!

Mij nog beter leren kennen?

Op LinkedIn plaats ik elke week een ontdekking, project of ervaring uit mijn ontwerpers-leven. Let's connect! Ontdek bijvoorbeeld hoe we vaak onbewust visueel discrimineren, hoe ik omga met het sturen van 'open bestanden', waarom ik vind dat we het bij branding meer moeten hebben over gevoelswaarden en over de kracht van offline-campagnes.

Zin om samen mooie dingen te maken?

bottom of page